HOME

Welkom op de website van de Dutch Contender Association

Laatste Nieuws

Verslag Spiegelplas 2023

In het weekend van 14 en 15 oktober 2023 hebben we de jaarlijkse Spiegelwedstrijden gevaren samen met de Javelin en de Spanker. De vooruitzichten waren voor het eerst dit najaar: herfstachtig! Fris en met stevige buien met bijbehorende vlagen. En voor de liefhebbers… de windrichting wisselt nogal. Het zeilt hier dan toch écht anders dan op het IJsselmeer. We hadden beide dagen 4 wedstrijden op het programma. Na een rondje buurten en het optuigritueel waren we er klaar voor. Een leuk veld met 16 enthousiaste deelnemers, uit 4 landen.. Italië, België, Duitsland en Nederland natuurlijk.

De wedstrijden zijn kort en dynamisch; dat maakt het ook leuk! Je merkt dan weer hoe snel de boot is en met een toevallige privé vlaag, die we dan uitleggen als een geplande actie, we uitlopen. Blijft mooi! Met het comité was afgesproken om voor de andere klassen een ‘’middag pauzes in het clubhuis’’ in te plannen; wij konden lekker doorvaren. We hadden wel wat medelijden met de mannen op het startponton.. in de regen, hagel, kou.. Respect! en dank!

Read more: Verslag Spiegelplas 2023

Inschrijving voor de Spiegelplas wedstrijden geopend

Beste leden,

Hierbij de uitnodiging voor de Spiegelplaswedstrijden op zaterdag 14 en zondag 15 oktober in Nederhorst den Berg bij WSV De Spiegel.

Altijd een gemoedelijke en gezellige afsluiting van het wedstrijdseizoen op een heel overzichtelijke plas, alhoewel de wind er wispelturig kan zijn.

Read more: Inschrijving voor de Spiegelplas wedstrijden geopend

Subcategories