HOME

Welkom op de website van de Dutch Contender Association

Laatste Nieuws

Inschrijving voor de Spiegelplas wedstrijden geopend

Beste leden,

Hierbij de uitnodiging voor de Spiegelplaswedstrijden op zaterdag 14 en zondag 15 oktober in Nederhorst den Berg bij WSV De Spiegel.

Altijd een gemoedelijke en gezellige afsluiting van het wedstrijdseizoen op een heel overzichtelijke plas, alhoewel de wind er wispelturig kan zijn.

Inschrijven kan door een email te sturen naar de wedstrijdsecretaris en door het inschrijfgeld van €30 over te maken naar IBAN: NL59 INGB 0004343200 t.n.v. penningmeester DCA, onder vermelding van Spiegel en je zeilnummer.

 

De NOR wordt nog opgesteld maar de eerste start op zaterdag is waarschijnlijk om 12 uur en de laatste start zal niet later zijn dan 16 uur. We zeilen dan 4 a 5 wedstrijden van 30 tot 45 minuten en er zal snel worden doorgestart. Op zondag starten we wsl om 10:30 uur en is de laatste start niet later dan 15 uur. We kunnen gebruik maken van de douches, de kantine is open en er mag een tentje in de loods worden opgezet. Campers kunnen op een grasveld bij de ingang maar er is geen stroom. Als je hiervan gebruik maakt, kan je dat bij aankomst melden.

NoR

Inschrijvingen